Genomförande av tester vt 2015:

Uttagningstester för simning och simhopp görs torsdagen den 15e mars på Simhallsbadet. Testerna består av fystest på land, träning i grupp, inlämnat målsättningsformulär plus enskilt samtal i 10-15 minuter med en av instruktörerna.

Vid detta tillfälle skall våra sökande fyllt i målsättningsformuläret och lämnat över detta till instruktörerna på plats.

Ansökan till skolan: Information hittar du under fliken Skola/Ansökan till skolan. Där finns även en länk till ansökan. MKK skickar ut målsättningsformulär till de sökande. Sista dagen för ansökan 8/3.

Informationsmöte: för intresserade elever och föräldrar, kommer att hållas i Mediarummet på Swedbank stadion ingång 27 kl.18.00 Torsdag 26/1, för simning och simhopp.