Träningen bedrivs av Malmö Floorball Academy

Mikael Karlberg, mikael.karlberg2@skola.malmo.se

Träningsanläggning: Baltiska hallen

Övrig info:
Malmö Floorball Academy ansvarar för all innebandyutbildning på Malmö Idrottsgrundskolas innebandyprofil samt Malmö Idrottsgymnasiums NIU-innebandy. Vi håller till på Stadionområdet där också elever bedriver all sin träning och utbildning.

Träning

Fokus från början är framförallt att är på att skapa goda träningsvanor och träna skadeförebyggande. Eleverna ska vänja sig vid den ökande belastning som det innebär att gå på en idrottsgrundskola. Därefter är träningsfokus på individuell teknik (avslut, bollbehandling, passningar etc), spelförståelse och taktik. Allteftersom vi bygger och utvecklar de fysiska grundegenskaperna.

Träningskläder

Alla elever erbjuds att köpa träningskläder till reducerat pris. Mer information i början av läsåret.

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram! Bara att söka på ”Malmö Floorball Academy” så besök oss gärna!

Ansökan inför läsåret 2020/2021

Ansökan: Information och länk till ansökningsformuläret hittar du under fliken Skola/Ansökan till skolan. Ansökan öppnas 23 september 2019.

Sista ansökningsdatum:

Provträning/uttagning: