Fotboll/flickor vid Malmö Idrottsgrundskola.

Som elev vid Malmö Idrottsgrundskola, Fotboll/flickor, tränar du tre till fyra fotbollspass samt ett fyspass varje vecka under skoltid. Träningen bedrivs dels utomhus på konstgräsplanerna vid Swedbank Stadion och dels i Kombihallen. Instruktörer från FC Rosengård leder träningen. Träningskläder och övrigt träningsmaterial tillhandahålls och förvaras i anslutning till skolan.

Det går nu att söka till skolan och detta gör du via denna sida under fliken ”Skolan”. Den 24/1-17 är det informationsmöte för intresserade föräldrar och elever. Det kommer att hållas i Mediarummet på Swedbank Stadion ingång 27 kl 18:00. Om du anmält dig till skolan kommer du under mars månad att bjudas in till provspel. Detta provspel äger rum helgen 1/3 och 19/3  i Kombihallen/Malmö ip. Sista ansökningsdag 24/2.

Har du ytterligare frågeställningar går det bra att kontakta ansvarig instruktör Ida Mbarka, 0760-53 95 40, ida_mbarka@hotmail.com