Elever födda 2004 eller som skall börja i åk 7!!

Vill Du ha basketträning på Ditt schema på högstadiet?

Nu har alla som skall börja i åk 7 till hösten 2017 chans att söka in till Malmö Idrottsgrundskola och ha basket som sin special idrott under perfekta träningsmöjligheter.

Du och dina föräldrar bjuds in till informationsträff den 26 januari kl. 18.00 på Malmö Idrottsgrundskola, Media rummet. Swedbank Stadion ingång 27. (läs mer i skolans inbjudan)

Malbas hoppas på att fler tjejer och killar väljer att satsa lite extra på sin sport under högstadiet samtidigt som studiemiljön och skolarbetet fungera på ett tillfredställande sätt.

Malbas ansvarar för att din utveckling som basketspelare blir så optimal och stimulerande under dina tre år på högstadiet. Du jobbar med din individuella basketteknik och fysisk i första hand, men också mental träning och basketteori ingår.

Malbas har genom åren lyckats få fram många baskettalanger som tar steget in i våra ungdomslandslag och representations lag runt om i Sverige. Att redan på högstadiet kunna träna på det man älskar som mest hoppas vi att Du är intresserad av.

Malbas utbildade Steg 3 o 4 tränare ansvarar för verksamheten följer Svensk Basket spelarutvecklingsplan SUP.

Alla är välkomna att söka och vi hoppas att Du är nyfiken på att veta mer om Malmö Idrottsklasser genom att komma till informations träff den 26 januari.

Första antagningsträningen tisdag den 14 februari kl. 15.00 andra tillfället är onsdag den 8 mars kl. 15.00 och vi ser gärna att Du kan medverka vid båda tillfällen.

Anmäl Ert intresse genom att gå in på Idrottsgrundskolans hemsida under fliken Ansökan till skolan. Sista dagen för ansökan är 7/2.

Hör gärna av Er till oss om ni undrar över något, många svar får Du/Ni genom att delta på informationsträffarna.

Tommy Rosenqvist                   0766-305451

Välkomna till möte med Malmö Idrottsgrundskola och Malbas!!

Malbas ungdomskommitté