Elevråd

9A: Nicole, Linus

9B: Cajsa, August

9C: Hugo, Stefanie

7A Friidrotts träningen ska förbättras. Hårdare träning och lite mer att göra.

7C Sal 13 är dålig luft och ventilation Fler pennor och sudd, Lärarna delar ut och samlar in pennor och sudd till varje lektion. Kallt i vissa klassrum på morgonen. De vill ha nya datorer för att de är sega och dåliga. Vill ha hårda straff om klotter. Musik i bakgrunden och göra praktiska saker istället för att bara sitta vid böckerna.

Richard: 15000kr har skadegörelse på skolan kostat hittills.

8B Väldigt rena toaletter. Bra benkar. Väldigt kallt. Mycket klotter. Finns inte så mycket utrymme att sitta och ta det lugnt. en städdag så vi kan få det fint.

8C Nya datorer

9A Små skåp. för kallt på vintern i klassrummen och för varmt på vintern.

Beach handboll tröjor med Malmö idrottsgrundskola. En tävling där man ritar den bästa maskotten. Utvärdering om dogeball turneringen killar mot kilar och tjejer mot tjejer. Musik läraren ska ta och visa lite långsammare och han ska inte säga betygen hög så att alla får veta. Tydligare instruktioner och bedömning. Vi måste kolla om Kevin i 8an och Johanna i 9an har haft matråd. Temadagar=Mjukisdagen, slippsdagen, randigt, pjamasdagen, kyckling, alla kommer i badkläder. Olika motiv i klassrummen olika tidsperioder.